submit


Hjem Registrere Logg inn Søk Bla Toppen Nå Online Steder FAQ Dating Affiliate Program Personvern Kunde Støtte Copyright Lava Sted jeg er en person som prøver å forstå livet mitt, har vært god, med, smerte og sorger som hadde krasjet i min sjel, med håp, drømmer og ganger av kjærlighet og lykke. åh, livet er en tid som vi trenger å utforske og skatten lidenskap er hva livet beveger seg, jobben min er spennende, noen ikke har formue å fungere som den liker. Im heldig person for at grunnen, mine interesser og hobbyer er inne i mitt arbeid. Utseendet er enkel fyr som fortsatt tror på romantikk. Gamle mote, og positive utsikter i livet. Jeg gir mye av betydning for familien, vil jeg være omgitt av en kjærlig familie og omsorg for dem. Har få venner, bare de Unge som lett går enkelt toppleder søker etter en fin fest kjærlig jente Er u interessert. Vel her er litt mer om meg, jeg er en del Meksikanske del italiensk del spansk enkelt fyr, dog elsker, Filmer, reise, gå ut med vennene mine, ikke ta livet for alvorlig. Hvit hud, middels kompleks, brune øyne, to av dem, bra utseende, god humor. En fin og åpen holdning, smak til livet og mennesker, ikke Mitt navn er Miguel,

Jeg er en musiker, halvparten guiro, jeg liker å kle seg godt, lukter godt, selv i de varmeste Miguel. en god vin, god mat, og en vakker kvinne.

Jeg pleide å jobbe i turistnæringen. Jeg jobber mye, resten like intensivt og sette pris på andre kulturer, mat, tradisjoner, natur, nye byer, fin Hei, jeg liker å lese en interessant bok, som romanen, jeg liker å lage mat, og reise. Jeg ser ut som en vanlig Latin person, Im Meksikanske og en live-vår mat jeg liker å møte noen som kan vise meg deres kostymer og hvordan du bor

About