submit


Jeg m en Mexicansk jente, jeg elsker å tilbringe tid med min kjære og møte nye mennesker. Jeg elsker å lese og lytte til musikk. Jeg liker å lære, ikke bare skolefag, jeg virkelig liker å lære. Jeg er russisk. min søket er en kjærlig og omsorgsfull hjertet jeg er veldig følsom dame. attraktiv, intelligent. Jeg med å nyte et liv og til å oppnå lykke. Jeg er positiv tenker. Jeg er romantisk. Jeg lo. Filipina, svensk statsborger, snakker flytende engelsk og svensk, pluss litt spansk, college graduate, bereiste, forankret i Filippinene, men i hovedsak bor i Mexico. liker matlaging, hage.

Moderne dans. Hagearbeid. Elsker Filmer (hovedsakelig utenlandske) En god restaurant. Venner, en hyggelig sammenkomst. Jeg liker ridning. Nyt Operaen, samt En r. Vennlig elsker å møte nye mennesker. Liker utendørs aktiviteter, reiser, musikk. Ærlighet er svært viktig. Hei, jeg er Andy fra Mexico, og jeg elsker livet og naturen. Jeg ble født, og løp i Mexico i en stor familie som er nydelig og veldig united. Jeg er en varm, snill, smart og veldig fin utgående jente som elsker kunst. Jeg er en romantisk for alltid. Jeg liker musikk, dans, gode filmer uten popcorns og spesialitet jeg liker å lese og reise veldig mye. Jeg kunne si mye, men det viktigste for meg er å prøve å bli et bedre menneske hver dag. Jeg tror også i søk av balanse. Jeg kunne ikke leve uten en lidenskap for skriving er en av de mest imp. Jeg er en glad person, men på samme tid er jeg rolig alvorlig type person som bare nyte livet. Jeg elsker vinteren og Kunst. Jeg liker å reise mye for arbeid og ferie, så jeg liker å vite om andre kultur. Jeg er en kvinne veldig opptatt av livet, veldig åndelig og munter. Jeg liker å reise mye, og veldig ærlig med folk. Å meditere, å spise sunt, dans, sang og lo (på meg selv i hovedsak). Dette er meg. Ingen TV, ingen sminke, men min rød leppestift. Elsker lyden av natur, elsker Dyr, tennis, ping-pong. Blir Europa. Mange nettsteder hevder å være gratis, men treffer deg med overraskelse kostnader når du blir med. Koble Singler er en gratis Mexico dating tjeneste, med alle funksjonene gratis og ingen overraskelser. Dette betyr at du kan sende og motta beskjeder, Chat, Instant Melding, Blogg, og Legge inn i vår vill, men vennlig internasjonale og Mexico dating Forum uten noen kostnader noensinne. Ingen kredittkort nødvendig. Ingen kostnader, Ingen kreditt, Ingen kuponger, jeg tuller Ikke. Møte New Mexico single venner i dag. Har du prøvd alle de tradisjonelle måtene å finne noen spesialtilbud på hoteller i Mexico? Er du lei av Mexico bar club scenen, kommer hjem til et tomt hus, ensom bord-til-en på de romantiske Mexico restauranter, katastrofale blind datoer satt opp av matchmaking venner, Mexico lokale singler grupper, singler arrangementer og møter med noen resultater

About