submit


vi møttes som en suppe jeg møtte ham i undergrunnen, og umiddelbart føler vi noe mer enn bare fancy. vi bodde en kortest vi fortsatt snakker med skype, men det isn t det samme jeg elsker ham, og han sa at han vil komme til Mexico, men han har ikke pass. Jeg ønsker ikke å miste ham, han er min bedre halvdel har jeg en eksplosiv stemning, og jeg ønsker ikke å ta ham til side noen kan hjelpe meg behage. Jeg ønsker å vite hvordan den polske fyren er hva de ønsker i en jente, sikkert jeg som ser ut som polsk jente som er grunnen til at han så på meg på t-banen. Dette har fått tragedie i å lage skrevet over hele seg. La meg fortelle deg, min kjære, som en som har vunnet og tapt i loves flere ganger enn jeg hadde lyst til å innrømme, at EKTE, VARIG relasjoner er mer basert på gjensidig respekt, enn ut av utemmede lidenskap. De fleste av våre besteforeldre var gift med en mye lengre enn moderne par, og det var t fordi de GJORT hvert andre til å føle noe. Romantikk er glasur på kaken. Respekt og forståelse er grunnfjellet av en kjærlighet som varer, og det øyeblikket du prøver å forme alle, inkludert deg selv til å passe en forutinntatt innstilling av varme, brennende lidenskap, du lever på lånt tid. Og la meg advare deg, igjen fra erfaring, lang avstand relasjoner er dømt. Jeg vet at det er tusenvis av mennesker som vil benekte dette, heftig og med sine egne historier om suksess, men til slutt det faller fra hverandre. Som jeg sa tidligere, lidenskap er ikke nok. Relasjoner er om felles erfaringer, gode og dårlige. Du kan ikke flyte på dampende e-post og løfter om lovelorn lengsel for alltid. Det finnes unntak, jeg giftet meg med min kone etter en to år lang avstand forhold ble det å leve sammen i Polen. Hun var fast bestemt på. Det isn t kommer til å jobbe for alltid, lang avstand. Men hvis du kommer til Polen, ta noen skikkelige Meksikansk matlaging fordi Europa og Polen i særdeleshet, er dritt for det. Han er ikke en spøk. Du vil ikke finne et skinn av autentisk Meksikansk mat på hvilken som helst restaurant, og bestille noe burrito-stil, rett og slett betyr at det er servert med røde bønner. Det er ikke så vanskelig å finne syltet gull, og det er noen cruddy cheddar knock-offs som vil gjøre i en klemme, men hvis du ønsker å gjøre noe mer sofistikert enn nachos, du re opp creek. Jeg vet dette høres tangentially overflødig å hva innlegget handler om, men noe som gjør at du går glipp av hjemme kommer til å gjøre alt annet som er mye vanskeligere. Jeg tok en Tamale trykk med meg fra STORBRITANNIA, aldri brukt det her og kastet bort min Meksikansk mat ingredienser. Jeg foretrekker å gjøre India og Thai mat. Vi har vært på vei ut for nesten ett år, mellom avstand og meg å reise til Polen vi planlegger å gifte seg i omtrent et år, og jeg vil gå til å leve til Polen i løpet av noen måneder. Det er verdt det, avstand kan være crappy noen ganger, men på slutten, når du stoler på og elsker, kan du overvinne disse barrierene. Den eneste god guacamole helt forberedt i PL var her, i mitt kjøkken. Jeg har skydd alle de kvasi-Meksikanske restauranter i Warszawa, i minst årene. Men maten er her rikelig, og mye av den velsmakende. Været vil være en større utfordring for alle Meksikansk enn mangel på skikkelig taco eller chimichanga. Men hvis du kommer til Polen, ta noen skikkelige Meksikansk matlaging fordi Europa og Polen i særdeleshet, er dritt for det

About