submit


denne Meksikanske jente som snakker noe engelsk har jobbet i familien vår restaurant for et år før hun sluttet nylig i Mai. Jeg snakker litt spansk, men vi stort sett kommuniserer via tekstmelding med oversettelser fra yahoo answers. en måned etter at hun sluttet, spurte jeg henne om å gå ut, og vi gikk ut ganger. Jeg tok henne med til. denne Meksikanske jente som snakker noe engelsk har jobbet i familien vår restaurant for et år før hun sluttet nylig i Mai. Jeg snakker litt spansk, men vi stort sett kommuniserer via tekstmelding med oversettelser fra yahoo answers. en måned etter at hun sluttet, spurte jeg henne om å gå ut, og vi gikk ut ganger. Jeg tok henne til kjøpesenteret, bowling, aquarium. Jeg kysset henne på tredje gang vi gikk ut. en uke senere tok jeg henne til å spille tennis, og vi fikk ikke gå ut for en måned. vi hadde til å kommunisere veldig mye heller etter vi kysset. da jeg spurte henne ut å gå på shopping og sa ja. Jeg kjøpte henne et par ting fordi hun er dårlig, og etter at jeg droppet henne, hun kysset meg, (hun gjorde flytte), fortalte jeg henne at jeg brydde seg om henne, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå. hun er utrolig pen og har gutta å treffe på henne non-stop. hun er og god katolsk jente. hun er veldig hyggelig. Jeg vet ikke om hun liker meg eller hun kysset meg, fordi jeg kjøpte henne noen klær. Språk kan være en løsning. Hun høres ut som en god person. Bare fungere på spansk. Men virkelig hjelpe henne med hennes engelsk. Hun kommer til å bli en ulempe for alltid hvis hun ikke kan håndtere engelsk. Jeg tror du kan ha funnet en perle, se henne, være en god venn. Resten kan komme i gang, tror jeg det vil. Når mamma møtte min far, hun hadde t snakke noe spansk og han hadde t snakker noe engelsk, men de visste når de møtte hverandre for at de ønsket å jobbe på hva det var de føler. De har gjennomført en spansk til engelsk ordbok overalt hvor de dro og hadde svært lang (og langsom) samtaler. -noen år senere, de er fortsatt sammen, fortsatt i kjærlighet, og fortsatt snakker opp en storm — og de er begge bi-lingual. Mitt forslag blir en ordbok, og ikke unngå samtaler. Attraksjon bare går så langt. Det var veldig hyggelig av deg å kjøpe ting for henne at du visste at hun trengte. Ærlig talt, jeg tror hun kysset deg for å takke deg for din godhet. Du kan ikke kommunisere, du hadde gått ut w henne før, så hun var t en fremmed for deg. Kommer w noen, kan du ikke engang kommuni ville være svært vanskelig å gjøre i et forhold. Det er vanskelig nok å gjøre, selv når vi snakker samme språk. Jeg har ikke fordommer bein i kroppen min, men jeg vil ærlig si å finne noen du kan snakke til minst være i stand til å dele dagen med. Noen du kan kommunisere med. Igjen, jeg føler det var en gest av takk godhet hun viste tads. deg. Hun ville ha noen å tilbringe en dag med eller å gjøre ting som du har gjort, men for en jevn, jeg vil foreslå at du finner noen du minst kan tale for å ha et ekte forhold med. Best til deg. Noen w kommer du ll kjenner den virkelige tingen. du bør få noen spansk leksjoner og overraske henne. Eller kjøpe en Rosetta stone satt og lære spansk hjemme. det er mye raskere og mye bedre enn noen av de andre diskene som de har der ute. Hvem vet, kanskje hun være i stand til å hjelpe deg på noen ting. Uansett er det fortsatt gir du en sjanse til å se henne og se om ting fungerer ut. Men def lære litt spansk, ellers ingen av dere kommer til å være i stand til å bevege seg på i denne sammenhengen. menn u skulle komme til rette med jenta og fortelle henne hvor u falt om henne. Det er hvis u føler noe for henne. Så vil du høre henne ut fra det punktet og u kan komme til å starte hva u ønsker å starte med henne jeg tror du er nødt til å spørre henne selv å finne ut. Ellers ville jeg bare si at det var en takk for klær. kanskje hun liker deg, men hun er veldig religiøs, så kanskje hun er bare redd. Ring henne og snakke med henne litt mer. Få henne komfortable med deg. Skade mindreårige, vold eller trusler, trakassering eller personvern invasjon, identitetstyveri eller uriktig fremstilling, bedrageri eller phishing, til Skade for mindreårige, vold eller trusler, trakassering eller personvern invasjon, etterligning eller uriktig fremstilling, bedrageri eller phishing, til Skade for mindreårige, vold eller trusler, trakassering eller personvern invasjon, etterligning eller uriktig fremstilling, bedrageri eller phishing, min kjæreste år ønsker ikke å leve med meg lenger. I stedet ønsker han å leve med sine nye venner. Hva bør jeg gjøre?

kamper

About