submit


Jeg har ikke noe info på denne videoen bortsett fra at det er fra Mexico. En mann blir sett blir knivstukket til døde med en ice pick. Han er knivstukket over ganger i løpet av den andre videoen. Jeg har ingen anelse om hva den mannen har gjort for å fortjene dette. Jeg gjetter at det var noe utilgivelig som å stjele noen s lime eller han spiste den siste taco, men det er alltid gøy å få noe fra Mexico, der alle er høy på kokain og ingen gir faen. Hvorfor kan vi ikke alle bare spise burritos sammen og komme sammen. Jeg er villig til å satse på de virkelig hatet den fyren, jeg ønsker videoen ble lengre altfor kort jeg var bare begynner å komme inn i det, og det kuttet av. Jeg er med deg. Hvis offeret var å betale med sitt liv, kunne de i det minste har tatt litt ekstra tid og omsorg, for å gjøre en underholdende video. Noe som stripping dude naken, hengende ham ved hans føtter, kutting av hans penis og baller, så hans hender og føtter, så kanskje hans nedre armer, osv. Du vet, noe hyggelig å gjøre en interessant og underholdende video for vår fornøyelse. Er avtalt. kan bare håpe han virkelig fortjente det hvis jeg kan bruke dommeren-jury-bøddelen briller, men siden den Meh-ikonet han var prolyl en uskyldig sivil kidnappe. blikket Min gud ass på at ting. Jeg lurer på om liten bug kolonier live i hvert innrykk Forestille seg. Det er noe med noen skriker og kjemper for sine liv som gjør det litt vanskeligere å se. Knulle. Det beste er når de skriker, og du kan begynne å høre blod og smerte bland i vokal-akkorder, er det nesten går fra å skrike til angiveri. re-Pete Ja, holy shit, det var tøft å se på. Det var den vanskeligste besøke senor stubby beanery jobbet hele dagen. Jøss, hvis det var i sin virksomhet plan om å drepe denne fyren, hvorfor ikke bare sette en plastpose over hodet, en exit-bag slags og opprydding ville være lettere. Du vet alle Meksikanere er virkelig Mayaene likevel, og livet betyr ingenting for dem å akseptere mer sollys alltid mer solskinn noe mer de gamle Mayaene er kjent for å drepe tusener på tusener bare for å sikre at solen vil skinne igjen dum bland i noen Spanjoler og Franskmenn, og du får tett. de fleste av dem gjør en kjøre for grensen er mestiser (sp.) hvordan frank-Ha-Ha. Det ville være kult å gå tilbake i tid når de ville utføre sin menneskelige ofre. For å se dem halshogge deres offer, og deretter kaste hodet for å sprette hele veien ned pyramiden trinnene i en elv av blod glinting i solen. Selvfølgelig, jeg husker at i Bibelen nå Du skal aldri, men aldri stjele en annen mann s taco Glemme hans ass glemme hans kone gjøre hva du Vil på søndag, men tror ikke du noen gang men helt touch et menneske s taco du har blitt advart herregud. Du rørt det. du rørte mitt taco. Jeg kan ikke tro at du rørte mitt taco. Det er ødelagt nå dør pence Madre. Den lille foten Så jeg vil ikke be om hva du vil gjøre for McDonald s pommes frites. Jeg vil ikke din Litenhet, slik at mor, ikke bekymre deg, jeg vil ikke be deg om. re-Pete Nei aldri. Du skal ikke aetat annen måned s billett eller men de fancy katter snakket tilbake i dag re-pate foretrekker en fisk taco eller en fin fett puffy taco han han.Jeg liker å slikke opp alt som taco juice og å få den over hele ansiktet mitt og ha det drypper av haken min, og da jeg ta mitt kjøtt, og jeg ting i helvete ut av at puffy taco, og jeg får tøft med det før jeg spiser den, og til slutt gir jeg det et par spruter av mine egne spesialtilbud på hoteller i hot saus. Beklager, jeg fikk båret bort. Den lille foten dagligvare, Men jeg er ikke sikker på om du virkelig ønsker dine lukter taco liker fisk. Det burde ha mer for at bean og ost burrito lukten til den fra taco bell. dagligvare meaty tacos eller fishy seg. Du bare få en fin ren taco med akkurat den rette mengden av alt. Takle det. dagligvare Vent, du vil saftig. OH ok, du vil ha det saftige, never mind. Bare glem at jeg sa noe, Beklager, ditt neste ex jente, jeg m en rotete eater. Jeg er glad jeg sa jeg spiste det FØR jeg har lagt min spesialtilbud på hoteller i hot saus. Det er ikke en perfekt analogi ok. Alt dette snakket om tacos, mens en mann blir knivstukket til døde. Mann, jeg elsker dere. Trykk ikkje taco so du ønsker at ditt blad skriver stakk terskel. Oh, fuck is plukke. Tenkte plukke øks (som ville har vært super brutal) inntil jeg så videoen. Det går som surklende lyd igjen. Legh Hva en smertefull og langsom måte å gå. Jeg ville ha vært skrikende en helvetes mye mer enn denne karen. Tror jeg bare en wimp. unbale Ha. Det minnet meg om da mor ville gjøre meg stå der mens hun satt opp på kanten av mine bukser før du syr dem, det gjør vondt som faen Hamah. Takk. Mannen som skadet meg og viste meg min første halshuggingen som år siden, lol. Nei, hun isn t virkelig. Vi er bare å rote rundt. Jeg er selv, og Nettie er litt eldre enn meg. Jeg er redd for at hvis jeg forteller henne virkelige alder, hun vil stikke meg med en ice pick liker mote denne fyren fikk på dette innlegget så, ut av frykt for mitt eget liv og familie s, jeg har bestemt meg for ikke å dele informasjon. Bor i Mexico er farlig som folk får feil for blokker av flytting av is og så ofte isen picker kommer sammen for å gjøre jobben. Når ble oppdatering på dette? Hva er det han sier? Han må forklare hva han angivelig gjorde fortjener den enden som han fikk

About