submit


Ok, så vi møttes i Historien klasse, er jeg slår på oktober, og Han er (Leo) slå på Nov. Vi snakker mye i Historien klasse, vi snakker om vår kultur. Han er Meksikansk og jeg er Kinesisk (født i USA). Han begynner å snakke om hvordan han hatet Meksikanere når han er Meksikansk seg selv og jeg stille ham spørsmål. hvorfor hater du Meksikanere når Meksikansk. Han er som jeg hater måten de fungerer og ting, de tror de skifter han. han snakker om at han hater Meksikanske jenter også, de alltid tror pen og sexy. Jeg er som. Jeg er for at han»liker du ikke bare fungere normalt. Lol. Han fortalte meg at han ikke ville dato Meksikanske jenter. Så, bare han misliker dem, og han ser ikke Meksikanske i det hele tatt, han ser ut som den Dominikanske og Puerto Hockey. Eller litt blanding der. Hverdagen skolefritidsordnings han har natt skolen og kommer ut på pm, men på fredager han får ut ordinær skoletid. Han spør meg hva jeg gjør skolefritidsordnings, spør meg om jeg vil gå med ham til å spise og så film. Jeg’ like greit at ikke noe problem. så på fredag hadde vi ikke gå å spise og film, fortalte han meg at han tar meg med til sin søsters hus til å se filmer fordi huset hennes har en rekke filmer. Han er som jeg ikke bite. lol. Så, hva betyr det betyr når han tar meg med til sin søsters hus? Selv det han gjorde, var at hvis hun ikke hjem, men hans nevøer er det. Og det er en sjanse hans søster vil være hjemme. Vi dro dit og hans nevøer er fin til meg og alle. Etter en stund ble hans søster kom hjem, og de snakket. da Leo fortalte meg at hans søster liker meg Lol. Jeg er som. har greit. Han spør meg om jeg vil gå med ham til hans venner Baby Shower, en jente ble gravid fra skolen vår. Men jeg vet ikke hvem det er. og føre i dag hadde vi ikke gå til kino, spør han meg om jeg gå med ham på tirsdag eller onsdag, fordi det er skole av. Slik. ikke at det betyr han liker meg eller. Jeg er ikke sikker. Etter hans søster huset vi gikk for å spise middag på en Amerikansk Diner. Vi snakker mye, og vi hadde en flott tid. Vi snakker om Ungdoms Graviditet og hva vi skal gjøre om det hvis det var noen av oss. Men se, jeg er en Tenåring mamma meg. Jeg har en baby jente måned gammel. Jeg vet ikke om han vil slutte å snakke til meg fordi jeg er en mamma. Jeg har ikke fortalt ham ennå. Men jeg sa: tror du jeg er gravid før. Du ser alt fettet som er i meg og han liker ikke at du lyver. Han var en veldig fin fyr. han ler av alt. Vi har mye til felles, som å snakke om vår kultur. hvordan vi misliker dette, og at. Jeg personlig hater Meksikanere. men ikke alle av dem. Jeg mener pervs. som kaller deg sexy på gaten ut av ingensteds i NY. Ja dem -_. De gjorde meg hater Meksikanere. Ingen krenkelser hvis Meksikansk. Men Leo er forskjellige. han ville sitte ved siden av meg i løpet av min gratis periode i skolen når han skal være i klassen. ha-ha. Jeg spør ham hvorfor du ikke sitte med dine venner. Han er som føre til at du her alltid av deg selv, og jeg liker ikke å sitte med dem. Jeg liker hvorfor. Han er som jeg fortalte deg at jeg ikke liker måten de oppfører seg, og de snakker om dumme ting. Lol. Så det fikk meg til å le. her. Han tar meg med til klassen som hver gang vi støter på hverandre. en gang jeg spør ham om jeg kunne endre på badet og så ta meg til yoga klasse, han er like greit at og så spør meg om han kan kjøre til klassen og få et pass og komme tilbake her og vente på meg mens jeg går i endring. Jeg er sånn som jeg er plaget ham og irriterende hi. han ville ikke si at han er som jeg bryr meg ikke. Jeg skal tilbake så fort jeg kan) jeg er like greit da. Han kom tilbake og gikk meg til yoga klasse, og han gikk til klassen. Men like etter at middagen på fredag. han ikke fortell meg eller ring meg. han sa at han kommer til å ringe meg på pm for å sørge for at jeg kan gå til baby dusj med ham. han spurte meg et par ganger hvis mamma la meg ut sent. under middagen at han ønsket å ta meg hjem tidlig så min mor vil ikke bekymre meg. Så, jeg er ikke sikker på om ham. Han forteller meg hvordan han liker jenter som er eldre enn ham, og jeg sa til ham at jeg liker gutter som er noen år eldre enn meg. vi er som det motsatte. Så, jeg vet ikke. fortelle meg om ham. Eller at han bare ønsker å bli venner med meg. som Bare venner. Jeg har ikke noe imot å ha en venn som ham, fordi han er fin i motsetning til andre Meksikanske gutta. Han sa at han vil lære meg spansk og ting. Tror du han liker meg? en liten bit. eller ikke enda. Eller du tror han er en spiller. Fortell meg om det. Vi kan også snakke om vår første bf gf og hvis vi datert andre raser. Jeg fortalte ham min første bf var afroamerikansk og datert han en Kinesisk jente i ungdomsskolen. så ja. det er om det. Takk for at du leser alt dette

About