submit


Jeg har datert hvit gutta hele mitt liv selv er jeg Hispanic. Jeg vet masse hvite gutter som elsker Hispanic jenter. Det bare kommer an på hvordan du bærer deg selv. Være trygg og utdanne deg selv på hvite folk kultur lol Hello goodbye jeg er hvit, og de fleste hvite menn ikke finner Latinas til å være attraktive, de anser Latinas å være sluts det er det. Jeg vet mer om white kultur enn du gjør, fordi jeg er hvit. Bellemare er Honning, du tror du vet hva menn ønsker. Du er så typiske og kjedelig. Kvinner hate på andre kvinner er den mest motbydelige ting. Ludder presse også. Jeg kan ikke engang forestille meg den typen foreldre som hevet deg. La meg gjette, din mor var en enslig mor. Bellemare er og hva slags ufaglært hvite menn gjør du omgir deg med. Den hvite menn jeg kjenner er intelligent, høyskole utdannelse og godt reist. De trenger ikke gjøre dumme generaliseringer om Latinas. Hva jeg intelligent Latina ville selv ønsker en fyr som bruker ordet»ludder»for å beskrive en kvinne. Det er lav klasse og nær tenkende. Vanligvis, noe en ufaglært person ville si. Vi. Nei takk. forresten hei hvite mennesker, vet du hva Meksikanere call Meksikansk ris. Svaret er ris lol dumme hvite mennesker Å ha-ha takk, jeg beklager at jeg er en dum hvit gutt lol jeg vet egentlig ikke snakker spansk kan jeg bare fordomsfulle og bestille mat av en meny lol. Jeg har nettopp lært at fra å tale ha-ha. Takk for at du korrigere meg, vil jeg bruke denne kunnskapen for onde ha-ha spøk Hvite er den mest varierte rase det er så langt som hud øye-og hårfarge. Latinos er blandet med hvit, men hvis det ikke var for Europeerne kom til Amerika, så Latinos ikke ville eksistere. Noen ganger foreldre av Meksikanske jenter er veldig sjalu og beskytte sine døtre som om de var en diamant. Jeg er Meksikansk og noen ganger far min er sjalu LMAOOOOOOO forsikring de er beskyttere av sine døtre. H-det er derfor de la sine døtre henne gravid på eller. Og la sine døtre kjole som sluts. oh yeah, flotte foreldre. Bellemare er uten utdannelse og stereotype svar er morsom. Forstår du hvordan simpleminded du lyden? Trenger du å få mer ut og oppleve verden. Dine nære sinn er absurd ut, men det gjør du høres latterlig dum. Det finnes en rekke stereotypier om ‘Boricuas’, som for eksempel hvordan de er vanligvis skitne og er veldig aggressiv. Men jeg vet det ikke er sant. Jeg bare la merke til at du er, jente, jeg trodde du var. Du høres ut som en umoden og dramatiske barn. Vi. Jeg er en Meksikansk. Dating en svart fyr er forferdelig for vår rase. De fleste Meksikanere moms si hvis de ser sine døtre med en svart fyr som de ikke kommer ut noen gang. Det er som en dis ære, nesten som mann, hva har jeg gjort galt for min datter til å slå ut sånn. Moms foretrekker sin datter til å ende opp med en stilig fyr. Noe annet enn svart. Noen vil behandle dem riktig. Diana jeg har sett på et år gammel kvinne fra Mexico — dato en svart fyr og både hennes døtre dato svart dudes Bellemare det høres ut som du kanskje være litt bitter mot Meksikanske kvinner. Gjorde kjæresten din forlater deg for en? Alle Latinas ikke tur. den eneste vakre Latinas er Puerto Rican kvinner. Ikke gå for en Meksikansk kvinne, de har ingen figur overhodet. Boricuas på den annen side er gudinner Bellemare er du høres veldig uutdannede og uvitende. Kall Meksikanske kvinner ‘bitches»og å si»Boricuas’ er gudinner gjør du høres litt usikre. Som en Meksikansk kvinne jeg kan erkjenne at det er vakre kvinner av alle raser. Ikke bare Meksikansk. Hvor gammel er du. Uansett, hvorfor kan ikke vi legge ut et bilde av oss selv og la guttene bestemmer hvem som ser mer ut som en ‘filtrering’. Du heller ta en saggy, hvit ekkel vagina. Cellulitter. Gratulerer. Men ikke snakk stygt om min rase fordi det er ikke sant. De fleste Meksikanere ikke stirre på folk, hvis de gjør så de er rare og støyende. Diana minst vi vasker våre informasjonskapsler. Hvit vagina er langt bedre enn Latina vagina. Selv Latin-menn vil fortelle deg det. Diana Latinas har mer cellulitter enn hvite jenter gjør, og statistikk bevise det. Hispanic kvinner er den nest mest overvektige rase som det er (svarte kvinner er i første omgang for å være overvektige). Latin-moms er ekle, hvite mva som ikke er det. Jeg er San Antonio også, og jeg er Meksikansk og det er trist at du skulle beskrive en hel kultur som det. Jeg skjønner at du kanskje ikke har vært utsatt for ulike kulturer, fordi du kan mangle en utdanning og et åpent sinn. Den attraktive Latinas ikke ville date en fyr som deg. Du kan ikke selv danne en riktig setning. Den hvite folk jeg kjenner er utdannet og godt reist. Du er bare en enkel-minded dude. Og honning, vi er ikke alle fett det er bare det at det så bra ut Hispanic jenter sannsynligvis ikke ville berøre et klasseløst avskum som deg. Få en reality check. eller er hvite og ikke vanligvis blir tiltrukket av hvite jenter eller måten verre å være hvit og ikke forstad, og prøver å plukke opp jenter mithais helvete nei. Jeg er gift. Til en utrolig varm hvit fyr som holder meg stadig fornøyd. Hvem som gjør det. Ja, du har rett med Meksikanske kvinner ikke er like attraktive som sør-Amerikanske kvinner. men et par ting du bør vurdere, alto av sør-Amerikanerne er blandet med Amerindian, svart og hvitt som gir dem bedre gener og funksjoner. en annen ting er at Colombianske Brasilianske og den Venezuelanske kvinner får mer plastisk kirurgi gjøres enn noen andre Latin-Amerikanske land sin»fantastiske funksjoner som du sier er ikke naturlig. Men Meksikanerne er for det meste hovedsakelig Amerindian med en liten bit av Europeiske blandet inn, så Amerindian gir den Meksikanske kvinner flatskjerm rumper og flatskjerm bryster og en muffin top, og andre urfolk har fordi de er for det meste Indisk. Jeg kan helt respekt for dine meninger. Jeg tror Hispanic menn er brutto. Spesielt når de bruker ord som»beanery»og har absolutt ingen klasse. Brutto. Å lese kommentaren din gjorde meg vits. Du høres ut som en selvforakt eller fordi den Spanske kulturen er annerledes enn den hvite kulturen, og derfor, hvit gutta naturlig å se etter noen som de kan dele interesser med mer. det er også mindre vanlig å finne en ekstremt attraktiv Hispanic dama så er det å finne en ekstremt attraktiv hvit chick. Prøver ikke å være frekk eller noe, men jeg tror det er grunnen. ja, jeg antar at din rett, men jeg kan bare ikke se hvorfor folk ønsker å feste med sine egne løp jeg mener der er eventyr og mystikk av dating noen i et annet løp for å få til å lære deres kultur er fantastisk. Du trenger ikke å sette hvite jenter ned for å gjøre deg selv føler deg bedre. Meksikanske jenter er like lett, derav den høye ungdoms graviditet pris. selv om du sa at du ikke prøver å være frekk, du var. Og det er en virkelig ting å si. Uvitenhet kjærlighet Lyme alltid nei,»Anonym»har det riktig. det er lettere å finne en varm hvit jente enn en varm Hispanic jenta Egentlig er det mer som hvite menn ser Hispanic kvinner til å være ‘enkel’ og ‘skitten’. Jeg er hvit, så jeg vet hvordan hvite mennesker til å tenke. Bellemare er hvorfor jeg har en følelse av litt fett slask som sitter foran en datamaskin hate Hispanic kvinner fordi noen har forlatt deg for en

About