submit


Hvordan kan jeg vite om en Meksikansk fyren er genuint interessert i meg og ikke bare fordi jeg er hvit? Han er fra Mexico, men flyttet til usa for et par år siden for å få arbeid. Jeg møtte ham på jobben min. Venn ham først. I min siste dating erfaringer i min s, jeg gjorde date menn jeg møtte på jobb siden arbeidet ser ut til å være noen form for sosialt liv for folk flest. Jeg møtte en der vi datert noen, Steve, og vi ble gode venner, men det gjorde ikke slå romantisk selv om han var en flott fyr. Så det var en annen en, Keith, som jeg fant fysisk attraktive, og vi hadde et forhold. Han viste seg å være en løgner, fant jeg ut og dumpet ham uten å fortelle ham hvorfor. Bare ikke gå med hvis du finner ham attraktivt, men gå med hans karakter når han utsetter det til deg, og hvis han er kompatibel med din tro og verdier, gå for det. Det tar tid å finne ut. Husk hvis ting går surt, ett av vil du ønsker å slutte i jobben. Nå som jeg er eldre, jeg ser ikke folk at jeg jobber med tidligere venner. Jeg vil heller holde det profesjonelle snarere enn å bli for personlig med dem. Når som helst det er forskjeller mellom mennesker, kunne man lurer på om det er en grunn for dem til å bli tiltrukket eller mindre tiltrukket av en person. Jeg har sett tilfeller av i Mexico av yngre menn med eldre hvite kvinner fra USA. Hvis de vet hva de gjør, og ingen av virksomheten min. Jeg har sett tilfeller av unge homofile menn å være sammen med eldre langt mindre attraktivt, hvite menn fra USA. Hvis de vet hva de gjør, og ingen av virksomheten min. Mer vanlig sak er eldre menn som søker yngre mer attraktive kvinner i mindre velstående land. Det er næringer som er bygget rundt det. Hvis de vet hva de gjør, og ingen av virksomheten min. Jeg har en tendens til å ikke bli mye involvert i å bedømme slike ting. Folk med å koble for mange grunner. Og økonomi er en del av de fleste enhver sammenheng. Jeg vil gjerne se mer grenseoverskridende relasjoner av alle typer. Og hvis det er babyer født med dobbelt statsborgerskap, som bare bringer landene sammen. Kanskje jeg skulle gjøre det på min virksomhet. Kanskje jeg kan hookup folk fra USA og Mexico for ekteskap. Uansett kjønn og alder. Hvorfor ville en»Meksikansk fyr»bryr seg om du er hvit eller ikke. Hva hvis jeg snur spørsmålet: hvordan kan jeg vite om en hvit kvinne er genuint interessert i meg og ikke bare fordi jeg er»Meksikanske». Hvordan høres det. Forresten:»Meksikanske»er en nasjonalitet, og ikke en etnisitet. Det er hvitt Meksikansk, brun Meksikanere, gul Meksikanere, grønn Meksikanere det er Meksikanere av Europeisk opprinnelse, midt-østen opprinnelse, av Kinesisk opprinnelse, Tro det eller ikke, hvis en Meksikansk ønsket å date en hvit person, kunne de rett og slett dato en hvit Meksikansk. De er ikke så vanskelig å finne

About