submit


Ok jeg har deler til dette spørsmålet.) Hvordan har en jente tilnærming en fyr når hun har selvtillit? Jeg tror jeg er heslig. Jeg vil ikke være nærmer gutta som er svært attraktive. Min fysiske standarder er lav.) Folkens, hvis en jente tok kontakt med deg i offentlig og smilte til deg og sa hei jeg m.) Hvordan har en jente tilnærming en fyr når hun har selvtillit? Jeg tror jeg er heslig. Jeg vil ikke være nærmer gutta som er svært attraktive. Min fysiske standarder er lav.) Folkens, hvis en jente tok kontakt med deg i offentlig og smilte til deg og sa hei jeg m X, hva ville du tenke deg å gjøre. Gjør dette avhengig av hvor attraktiv hun er? Jeg er redd noen fyren vil se på meg i avsky. (Hvis hun var attraktiv, jeg ville prøve å eskalere hvis hun var lite attraktivt, jeg vil avslutte samtalen så snart som mulig, men fortsatt respektere henne for hennes tillit. Det er ingen skam i å prøve. Det virker som ditt virkelige problemet er usikkerhet, så bør du legge inn et bilde av deg på her for å se hva fremmede måtte mene. Også, det kan være noe som du fikse. Hvis du For eksempel er heslig, men også over vekt kan det være at du vil ikke lenger bli heslig hvis du mister vekt. Jeg pleide å tenke at jenter trodde jeg var stygg og ikke deres type. Senere når jeg snakket med dem, de fortalte meg at de trodde de var for stygg for meg, og ville aldri som en jente liker dem. Jeg syntes det var interessant. Vakre jenter TROR de er for stygg for meg. Kaldt tilnærminger er ikke kommer til å være veien å gå, siden du mangler selvtillit. Trikset her, kommer til å bli å bli kjent med gutta gjennom en gjensidig interesse. Tenk deg at du både gå til de samme fotografering eller matlaging club, for eksempel. Etter du se ham der et par ganger, bare gå opp til ham og bruke den natten s club som tema for samtalen. Skade mindreårige, vold eller trusler, trakassering eller personvern invasjon, etterligning eller uriktig fremstilling, bedrageri eller phishing, til Skade for mindreårige, vold eller trusler, trakassering eller personvern invasjon, etterligning eller uriktig fremstilling, bedrageri eller phishing, til Skade for mindreårige, vold eller trusler, trakassering eller personvern invasjon, etterligning eller uriktig fremstilling, bedrageri eller phishing

About