submit


Etter å ha tilbrakt nær måneder i Mexico, jeg vet en ting eller to om hvordan å forføre Meksikanske jenter. For det første, landet har mange andre ting å gå for det i tillegg jenter. Maten er fantastisk Meksikansk mat i OSS er helt annerledes mat på den andre siden av Rio Grande. Vennlighet av mennesker er en av de største ikonene. Jeg tror Meksikanere er på nivå med Colombianere og Thais for vennlighet. Sjekk ut denne artikkelen for å møte noen vakre Meksikanske jenter eller du kan bare gå direkte til min favoritt sted å møte Meksikanske jenter her. Min kompis, El Conquistador, skrev denne artikkelen om Meksikanske kvinner. Hans kurs, Pickup spansk, ble opprettet for noen fyr på jakt etter kjærlig’ sør for grensen. Sterkt anbefalt. La oss få kriminalitet spørsmålet ut av veien. må ikke betale noen oppmerksomhet til media sensationalism om bedøve karteller og vold. Disse hendelsene er gjengen relaterte forbrytelser og konsentrert nær grensen med OSS vil jeg anbefale deg å ikke gå. Jeg har brukt min tid i Mexico i to byer i Mexico By (DF som lokalbefolkningen kaller det) og Guadalajara. I denne artikkelen vil jeg gjøre byen spesifikk anbefaling om en av disse byene, men jeg vil hovedsakelig fokusere Meksikanske jenter. Vampyrene. La s start med ekstremverdier i begge ender av spekteret. I sørlige deler av landet, for eksempel Oaxaca, folk har en tendens til å bli mørkere og mer urfolk-jakt. I den nordlige stater som Sonora og Chihuahua, folk vil bli hvitere. Men dette er ikke en fast regel. Du ll finne mørk hud jenter i nord også. Jeg bare la deg, slik at du kan velge basert på dine egne preferanser. De innfødte jenter vil se ut som de du vil komme over i Peru, Ecuador og Bolivia. Kortere, mørkere hud, rett, svart hår og square organer. Dette betyr ikke nødvendigvis gjør dem lite attraktive. Det er mange hvite gutta som liker denne hudfarge og eksotiske funksjoner øyet som ser og alt det der. I den andre enden av skalaen, vil du finne Meksikanske jenter som ser ut som de hører hjemme på gatene i Madrid eller Barcelona. Høyere, brun og hvit hud og spansk ute. Og så er det jenter i mellom disse to ytterpunktene dette er gruppen jeg går for, og mest Meksikanske jenter er i denne siste gruppen. Alle gutta som er nye til Mexico bør starte i enten Mexico City eller Guadalajara. Disse to byene har de fleste valg for online spill, og de har det bredeste utvalg av jenter. Kysten er for gringo d ut og nord i landet (bortsett fra Monterrey) er også kidnappet for min smak. I Mexico City, bodde jeg i Talan. Dette området har mange muligheter for dagen spill og er rimelig billig. Prøver å få et sted i nærheten av en tunnelbanestasjon, slik at jentene kan få for dine datoer lett. T-banen i Mexico By, i motsetning til London, for eksempel, er super lett å navigere, selv med null spansk. Conesa er en annen stor nabolaget for å sjekke ut. Endelig notat: Mexico City, er en stor, viltvoksende metropolen så bærer det i tankene når du møter en jente på nettet, og hun sier at hun bor i utkanten. Slett nummeret sitt og flytte på. Trafikken er så dårlig på bestemte tider, slik at du ll nødt til å gjøre for mye planlegging for å se henne. Meksikanske jenter er ikke på lett nivå i Peru, for eksempel, men du vil få spille mer enn hvis du var i Spania eller Argentina. ikke forvent å ha et harem eller bang — jenter i uken (som Maskuline Profiler gjorde i den Dominikanske Republikk). Men forvent ikke for lite heller. ikke vær fornøyd med en peck på kinnet etter tredje date med en Mexicana. Hvis du nærmer deg noen cuties i løpet av dagen, og sette din tid på dating apps, du ll sette opp noen respektable tall. Mexico City er et flott sted for dagen spill. Det er så mange mennesker som går rundt som du vil ha mye av mål og ingen betale noen oppmerksomhet til hva du gjør. Dagen spill på disse områder i Mexico City: å sammenligne de to største byer, jeg har alltid funnet Guadalajara jenter til å bli vennligere og jenter i Mexico City. Dette isn t et problem i hovedstaden, men fordi det er mange ut i løpet av dagen, du ll finne en annen en i mindre enn et minutt. Jeg får spørsmål om dette mange av gutta som tenker på å besøke Latin-Amerika. Jeg har alltid svare med en fitness-analogi. Betyr å være i god form til hjelp når det gjelder å tiltrekke kvinner. Ja. Er det nødvendig? Nei. Du kan fortsatt få jenter blir et fett slask. Likevel, å forbedre alle aspekter av ditt liv (som å være i form, forbedre din økonomi, og skjerpe dine språkkunnskaper) vil øke kvaliteten på jenter du dato. Bor i Latin-Amerika, og ikke være i stand til å snakke spansk (ikke å være villig til å lære) lav verdi. Hvis jeg var å lære deg spansk fra grunnen av i dag, ville jeg få Madrigal s Magiske Nøkkelen til spansk av Margarita Madrigal. Hvis du allerede har den grunnleggende ned og ønsker å flørte med og spill jenter i spansk, så Pickup-spanske vil passe dine behov. Knusk i Guadalajara og Mexico City vil tjene deg godt. Du vil være å dra til tomlene drop off. Den andre nettsted bruker er Meksikansk Cupid og Latin-amerika Cupid. Hvis du er på et budsjett, og prøver å bestemme seg mellom begge og gjør deretter følgende: Du kan prøve lykken på Badoo og Okkupert, men den tidligere har vært å få spammy og sistnevnte har en tendens til å ha mye av internett-fatties på det. Meksikanske Cupid og Knusk er din stift verktøy og det eneste du ll trenger. Meksikanske ungene gå ut i blandede grupper i Mexico så får noen lokale venner (som kan introdusere deg) vil gjøre en stor forskjell i resultatene. Hvis du ikke har en sosial sirkel der, det er nok av dagen spill og online-muligheter så ikke få for motet om natten spillet. I Mexico City Polanco har mange eksklusive nattklubber, så du bør sjekke ut Avenida President Masaryk. Meksikanske Jenter er som andre Latinas de ønsker en mann s mann. Hva jeg mener med det er at de ønsker noen som er sterke, sexy, aggressiv, kan ta vare på seg selv, og kan danse. Seriøst, hvis du kan salsa godt på en bar da nesten hvilken som helst jente er ditt. Når jeg først kom, kunne jeg ikke salsa for livet av meg og jeg var i stand til å få lagt litt fordi de trodde den var søt. Men etter at turen bestemte jeg meg for å ta noen salsa leksjoner fordi jeg visste at jeg MÅTTE komme tilbake. Sex i Mexico var bare så bra. Meksikanske kvinner er svingete, og de vet hvordan å ri på toppen også, slik at du enkelt kan lene seg tilbake og nyte utsikten. Så, etter den tid jeg gikk til min Nd tur til Mexico var jeg allerede flytende i salsa. Jeg kan danse og holde en rytme, selv om jeg fortsatt var t de beste. Men forskjellen var natt og dag. Den Meksikanske ungene elsket som en hvit fyr fra usa kan danse og holde opp. Jeg var t en all-star som jeg sa, men det var lett å ha sex med Meksikanske kvinner MYE lettere.) Be henne om å danse (flott om du vet hvordan å danse, hvis ikke bare smile mye og prøve å se søt uten skam) Som jeg har nevnt før, Meksikansk jentene er t den enkleste Latinas, men hvis du følger denne oppskriften, er det lett å få lagt i Mexico. Dette innlegget vil gi deg alt du trenger for å komme i gang forførende Meksikanske kvinner. Husk å holde seg til de to byene jeg anbefaler, og dra nytte av foten trafikk-til-dag-spillet, og går lett på krydret taco saus. Vel, jeg var ikke søke for hvordan å jakte Meksikanske unger eller sex å gjøre, men jeg var bare søke om Meksikansk jenter, deres valg holdning personlighet som misliker osv, fordi jeg har en kjæreste fra Chihuahua i Mexico, hun vil ha meg til å komme til Mexico. artikkelen hjelper mye lol takk Gjorde en annen rute enn du (Mazatlán, Guadalajara, Leon og Guanajuato. Vært til Mexico City før, men for mange år siden), og jeg er enig og uenig. Er enig med det faktum at Meksikanske jenter er langt enklere enn Argentina (som var en ørken for meg. Ikke kommer tilbake, og Buenos Aires er mye mindre trygt enn noen Meksikanske Byen). Dagen spill tips er Jeg øye på. Jeg er ikke enig med din uttalelse om at jenter liker maskuline gutter. Jeg fant det å være helt motsatt. Jeg er veldig utad (men ikke innvendig) søt og ærbødig. Trygg og morsom, ja, men ikke macho i den minste eller aggressiv. Noen feil med meg for homofile. Jentene falt ned i fanget mitt, som de bemerket hvordan så mange menn i Mexico er macho og prøve å opptre kjølig (jeg er det motsatte av kule, kan ikke danse, bære klær fra s, du får bildet). Jeg har kanalisert min mangel av kulde i usa for noen fine suksess nå som jeg er, men gutten, ingen sammenligning til at i Mexico. Jeg fungerte så bra som det kan bli, gjorde alle cheesy linjer (aldri møtt noen som er så spesiell, etc, etc.) og det fungerte perfekt. Hadde sex med tre jenter og laget med to mer. Og jeg ble litt sliten og hadde bare datoer, så ut av det, alle søte jenter, som alle ble tiltrukket av meg. Den hotteste jenta var tradisjonelle, som du vil få i Guadalajara en bit, men vi laget ut mye, og hun tok meg fotturer og tok en piknik, så ingen skade, ingen fugl. Likevel, advarsel til min andre Amerikanske reisende, Meksikansk jenter vil falle for deg, og hardt. En jente jeg hadde sex på første date (tok maks to datoer for jenter som har sex med meg for å sette ut), sa hun falt i kjærlighet med meg, (hun var, jeg var hennes tredje mann, hun var gift før, yikes.) og for å bli kvitt henne, jeg løyet om å ta en tidlig buss. Vel, hun kjører en time ut av veien for henne, uten å fortelle det til meg, for å si farvel til meg på stasjonen, og hun ber hver buss teller hvis de har sett meg. Jeg løp av gårde med et år for en romantisk helg i Guanajuato, det var flott, og for dollar jeg behandlet henne som en prinsesse, og fikk et luksushotell. Vel, hun bestemmer seg for å fortelle foreldrene om helgen, fordi, som hun sier (uten advarsel meg), at hun føler at noe alvorlig, og de bør vite. De ender opp med å nesten sparker henne ut av huset. Heldigvis, gjorde de t og alt er bra, men vær forsiktig der nede. Som en kvinne, jeg godkjenner dette nettstedet. Det er opplysende og interessant. Får meg til å reflektere over meg selv i dating spillet (selv om jeg er African American XD) lol. Men vær forsiktig der ute. Du ønsker ikke å gjøre noen babyer ut i verden, møte noen crazies som vil drepe deg hvis du ikke bo hos dem, eller sinne alle foreldre som er Fremmedfiendtlig. Eldre kvinner tar mer ansvar. Opprinnelig laget for å hjelpe menn å få mer søte kyllinger gjennom online dating, denne bloggen har utviklet seg. Tilbake i dag, jeg fant det svært vanskelig å finne en slikk av anstendig online dating råd for menn online

About