submit


Min Meksikanske kone er den beste kvinnen jeg noensinne har kjent. Jeg har vært gift i nesten år, kom inn i ekteskapet, funksjonshemmede — nesten helt lammet. Hennes omsorg og kjærlighet har hjulpet meg gjennom mange krisesituasjoner. Hennes familie har vært svært støttende, selv om, med god grunn, at de ikke stoler på Amerikanerne, og hun har vært utrolig omsorgsfull og imøtekommende, aldri krevende og kjærlig og mild. Min nære venn giftet seg med en Meksikansk kvinne, de hadde en baby, bestemte hun seg for å gå til hjørnet lagre og la småbarn hjemme alene. Barnet prøvde å få ut av vinduet og finne sin mor, kvalt og kvalt til døde. Babyen var en blond-haired blå-eyed engel og er nå i himmelen. Min venn var i et annet land for å arbeide for sin Amerikanske selskapet, han fikk meldingen, kom tilbake, ble hun av drikking — politiet gjorde ingenting. Min venn gikk gjennom to år med depresjon og hjertesorg, kvinne bled ham tørr for de to årene forsvant, ble funnet i stoffet nabolag, og er beskyttet av hennes familie. Jeg vet ikke hva som skjedde på skilsmisse høre av andre at hun møtte opp for sent, og dommeren slått saken over til en høyere domstol. Han har funnet en Meksikansk dame, som ikke har disse problemene — hun er en skole rektor, en forfatter, og fantastisk person — og hun førte ham tilbake fra dypet av helvete over tapet av sin eneste barn i livet. Hun elsker ham, bryr seg om ham, og hennes voksne barn kjærlighet og omsorg for ham. Det sanne svaret er.»Det spørs, og du kan aldri fortelle.»Det er uansvarlig og crazies i hver enkelt rase og livssyn i verden. Det å forlate mor var en schizofren som var alkoholiker. Kvinnen rektor — er en kvinne med utrolig prinsipper. Han er nå i god form og dypt forelsket. Du kan ikke dømme en person av deres rase — bare deres ord og handlinger. Hvis du mener om denne uttalelsen, og tenke på Donald Trump for et øyeblikk — du vil forstå hvorfor Meksikanere ikke liker Gringo er så mye. Min venn og jeg både eldre gringos er utrolig heldig nå til å ha stor støtte systemer og damer her i Mexico. Jeg føler meg beæret over — og har nettopp kjøpt et hus for min kone som demonstrasjon av min kjærlighet. Jeg antar de gjør. Det er noen millioner av dem er det i Mexico, og etter hva jeg hører, Mexico er ikke renner ut av folk. Så, de er gift og har barn. De er gode koner? Kommer an på hvem du spør. Mange Meksikanske menn fortalte meg at jeg var gal til å foretrekke en kvinne fra Mexico over de»nydelig, veldig åpent sinn og lettere å få gringas». Du ser, generaliseringer om andre mennesker er laget overalt. Det er alltid utfordrende å gifte seg inn i en annen kultur. I tillegg til å bli kjent med din nye ektefelle, kommer du også til å»lære»hennes kultur. Fra personlig erfaring, vi er i dag gift i mange år, og jeg har bodd i Mexico i flere år med min kone, jeg vil si at en kvinne fra Mexico kunne gjøre en god hustru for deg hvis: Du er litt eventyrlysten og liker å bli overrasket. De fleste Meksikanere, menn og kvinner, verne om sin personlige frihet og kjærlighet ikke blir foredrag for hva du skal gjøre. Kan ta en bit av bossiness fra henne uten å starte en krangel. Bare man opp og ta utfordringen det er å leve med en temperamentsfull kvinne. Mange ser ut til å være litt sjalu også. Som bare kan være forankret i kulturen. Mine tok et avansert kurs om det å være sjalu. Du kan enten nyte å bli tatt vare på på denne måten, eller du bare lære å tolerere det. Mange Meksikanske kvinner elsker å kjøre sin husstand saker på sine egne premisser. Uansett hva de er. Så, holde åpent sinn og ikke prøve å tvinge dine synspunkter i en seksjon, hvor du har ingen virksomhet til å bli involvert Du fortsatt komme til å bære søppel ut, skjønt. Du er til stor familie parter og liker å tilbringe ferien med din svigerfamilie. Meksikanske folk elsker å være sammen med sine slektninger og vil vanligvis ikke føle seg vel å være borte fra dem, for lange perioder av gangen. Du tror ikke at Meksikanske kvinner, som angivelig blir brukt til å machoism og undertrykkelse av den Katolske Kirke, er lettere på fornærmende eller utro ektemenn og godta falske moralske standarder. Absolutt, jentene fra Nord vil gi deg mest sannsynlig boot-hvis du tør å prøve å pålegge slike ting på dem. Hvis du ønsker å gifte seg med en kvinne fra Mexico, er du vel råd til å elske sitt land nesten like mye som seg selv. Og spise hva hun vil lage for deg. Selvfølgelig, dette er litt sketchy som godt, men det er sikkert mange mennesker der ute som vil passe inn i denne beskrivelsen. Ett ord av forsiktighet på slutten: I Mexico er det fortsatt noe sosialt akseptert å»gifte seg opp»til et bedre liv. Betydningen ekteskap av bekvemmelighet, for det meste økonomisk. I Mexico som andre steder, kvinner vanligvis ikke kaste seg på alle som er født i utlandet mann uten å ha noe i ermet. Så, hvis noe virker for godt til å være sant. det vanligvis ER for godt til å være sant. Det avhenger av deres sosiale klasse, utdanning, inntekt, etc. Hvis du snakker om dårlig Meksikanske kvinner, jeg anbefaler på det sterkeste mot å gifte seg med dem. Hvorfor. For disse grunner. Som en ansvarsfraskrivelse, jeg er ikke generalisere eller stereotypier. Jeg peker ut den harde sannheten basert på hva jeg har sett. De liker ikke noen annen rase eller kultur utenfor sine egne. Jeg har møtt mange Meksikanske kvinner som flatskjerm ut hater svarte, gjøre narr av Asiater, Indianere, etc. De skyr hvite og så videre. Høres flott ut, gjør det ikke. Feil. Mange fattige Meksikanske kvinner manglende utdannelse eller noen utdanning i det hele tatt. Jeg har hørt om noen tilfeller der fedre som nekter å la sine døtre å gå på skolen. Meksikanske kvinner har vært dumbed ned så menn kan kontrollere dem lettere. De er avhengige av sine ektemenn for nesten alt. Mye av Meksikanske kvinner vet jeg kommer over til huset mitt for å lære hvordan du skal betale regninger, hvordan å lære engelsk, hvordan du skal gjøre dette, og at du, etc. Ikke»sterke og tøffe»Latina stereotypen. Meksikanske kvinner har en svært giftig familien. Menn er ment å være familieforsørgere og kvinner er bo hjemme huset koner. Jeg har hørt noen kvinner ikke har jobb. Relasjoner er egentlig ikke bygget på kjærlighet. Det handler om overlevelse og virksomhet. Hvis du er rik og kan gi for en Meksikansk kvinne fysiske behov, hun vil gifte seg med deg. Det er bare den kulturen de vokser opp i. Du er bedre å gifte seg med Meksikansk-Amerikanske kvinner eller Meksikanske kvinner i høyere klasse. De har ulike kulturelle verdier, og har mer utdanning. Hvis du finner en dårlig Meksikansk kvinne som ikke er som de punkter som er nevnt ovenfor, er stor. Hvis du gjør det, og fortsatt vil ha et forhold, det kommer til å bli vanskelig. Som en Amerikansk Mann giftet seg med en Latinamerikansk kvinne, ville jeg være glad for å ha henne i lover kommer til å gå med oss mye, og jeg ville forvente å ha mye moro med dem, men jeg ville ha å si når de måtte gå hjem. De ville ha sitt eget hjem å gå til. Når jeg ønsker å være alene med henne, ville jeg si det, og de alle ville ha til å gå sammen uten et argument. Og jeg ønsker henne familie å ta vare på selv økonomisk, og for å ikke stole på meg å ta vare på dem. Jeg har hatt en Filipina kone som dikterte til meg når hennes sønner ville komme til å leve i huset vårt, og jeg ville ikke få noe å si i saken. Og jeg ville heller ikke være villig til huset deres hjemløse familiemedlemmer. Besøk ville være ok hvis de hadde sitt eget sted å returnere til. Først må jeg si at generaliseringer på tvers av alle mennesker, eller til og med alle kvinner, om et bestemt land vil alltid være unøyaktig i noen grad. Ikke alle Meksikanske kvinner er den samme. Jeg har ingen tvil om at det er noen Meksikanske kvinner som ikke ville bli gode koner i det hele tatt. Men fra min personlige erfaring, min kone er en absolutt engel. Hun ble født i Mexico og bodde her (vi bor i Mexico nå) de fleste av hennes liv. Vi møttes i USA har Hun både AMERIKANSKE og Meksikanske statsborgerskap. Min kone er vakker, snill, intelligent og jobber hardt for å hjelpe oss å oppnå de målene vi har lagt ut for oss. Hun kan bli litt sjalu, slik som holder meg på tærne. Men hun vet at jeg er dedikert til henne og vårt ekteskap. Så, mens jeg vanligvis prøver å unngå brede generaliseringer om personer fra et bestemt land, i min egen, personlige erfaringer, i den grad min kone er typisk for Meksikanske kvinner, de er gode hustruer. Nei, hvis du går av skilsmisse rate i landet, og i de fleste tilfeller er det mannen som ønsker skilsmisse. Men det er neppe en dom på Meksikanske kvinner å bli gode koner. Spørsmålet må sidestilles med om Meksikanske menn gjør gode ektemenn. Siden jeg var ikke i nærheten å være gift med en Meksikansk kvinne, eller mange av dem, jeg kan ikke gi et direkte svar på spørsmålet, men jeg tror det er umulig å generalisere på denne måten, hvor som helst i en slik sak, og for det andre spørsmålet er i seg selv urettferdig, kjønn-partisk, irrelevant og, hvis jeg kan legge til, latterlig

About