submit


Jeg er Meksikansk og falt i kjærlighet med Danmark i en alder av. Jeg selvlært dansk-åring. Jeg kan lese godt, snakker det skikkelig og skrive det — greit. Spol frem til fylte jeg møtt denne fyren, dansk at jeg ville ende opp med å dating. I en alder møtte jeg min buff, Shane (R. I. P) dansk. Dating dette danske fyr for en stund var kjempebra. Jeg er over det er å høre den danske Gutta Nordiske generelt er kjedelig ikke romantisk nok. Han var litt sjenert og vanskelig i starten, jeg ble slippe hint for å fortelle ham at jeg hadde et øye på ham. Han fikk ikke være med dem, Så jeg spurte andre av mine danske venner (jenter), fortalte de meg til å være rett bare fortelle ham at»jeg liker deg», det gjorde jeg. Han»gjorde som meg, vi bare datert. Han var Romantisk,»God morgen ScatJag rullesteinsås grave»hyggelig, morsomt. Min buff, Shane. GUD. Han var snill, morsom, utadvendt, han var lærer spansk for å snakke med mine foreldre. Han var støttende, han var som en dansk lærer til meg. Vi hadde denne gode forbindelsen, han ville fortelle meg alt, og jeg ville fortelle ham alt. Jeg møtte andre danske gutter, Han var søt, hyggelig. For å forstå en Nordisk fyren er vanskelig i begynnelsen, spesielt hvis damen kommer fra det latinske kultur, der fyren betaler for alt. Machismo. Hvis begrepet likestilling gjelder deg, er Det for deg. Han vil hjelpe deg. Vil du gå»nederlandsk»betale for maten alltid. Ikke forventer spesialbehandling bare fordi du er en dame. Det er slik de er, og hvis du ønsker å date en, må du assimilere inn i deres kultur. Prøv å forstå dem, er lik. Det var vanskelig i begynnelsen, men jeg fikk det. (Ærlig nå jeg hater det, når gutta er en try-hard eller si»jeg vil betale for alt,»jeg ønsker ikke å føle at jeg skylder dem noe, Så jeg ville gjerne betale for min del, eller betale for alt. La en fyr betale. Det er et NEI fra meg.) Det kommer an på fyren, du får. Jeg var så heldig å ha gutta og venner (dansk) som er utrolig for meg. Ville ikke bytte dem for alt i verden. Meksikanske jenter er ikke en monolittisk gruppe med samme interesser. Noen Meksikanske jenter liker snowboard. noen Meksikanske jenter som video spill. Noen Meksikanske jenter liker å lese. Noen Meksikanske jenter liker musikk. Noen Meksikanske jenter som Nordisk gutta. Hvis det er en bestemt person du er tiltrukket av, er den beste måten å finne ut hva hun liker, er å spørre henne, ikke for fremmede på internett.»Gueridons», eller naturlige blondiner er en sjeldenhet her i Mexico, og, som overalt ellers i verden, annerledes og eksotisk vil alltid være interessant og attraktivt

About