submit


vil skrive til dere først. Hver Online Annonsen Har ditt bilde, personlig informasjon (oversatt til spansk) og adresse. Bare kvinner vil få lov til å vise profilen din, etter å ha blitt vurdert av oss og sendt et passord. Dette nettstedet er brukt utelukkende i hele Latin-Amerika for å rekruttere eller via e-post. Vi kan bruke nesten hvilken som helst bilde, men vi anbefaler at bildet er gjeldende og en gunstig bilde av deg. fra deg. Denne informasjonen vil da bli distribuert til damer som er interessert i å møte Amerikanske menn. Vennligst ta — minutter å fylle ut spørreskjemaet, signere, dato og kommer tilbake til oss med eventuelle kjøp eller tour betalinger. I februar, sendte jeg et bilde av meg til å sette i menn magasinet. I Mars begynte jeg å motta brev fra Sør-Amerika, Italia og Storbritannia. Ut av alle disse kvinnene valgte jeg en fra Sør-Amerika. Vi har vært tilsvarende nå for åtte måneder. På desember, jeg bodde en uke i Cali, Colombia og hadde en fin tid. Damen jeg dro for å besøke møtte meg på flyplassen med hennes familie. Vi har endelig møtt. Jeg var veldig nervøs, fordi hun var så vakker. Jeg bodde på et fire-stjerners hotell som heter H. Pension Stein, et meget vakkert hotell med topp sikkerhet. Jeg fikk en god del for bare en dollar natten. Da jeg kom tilbake til hotellet mitt senere, har jeg observert fantastisk natteliv i Cali. Selv om jeg satt i bilen med en vakker kvinne, det var enda flere vakre kvinner går ned gata, og selv kvinner som jobber på hotellet mitt var vakre. Jeg tilbrakte de første to dagene med min utvalgte frue og hennes familie. Den tredje dagen hadde vi en fin romantisk lunsj, og senere på kvelden gikk dans på en av de lokale klubbene i downtown Cali. Den fjerde dagen brukte vi litt tid på å fylle ut hennes innvandring papirer, og deretter brukte bare ti dollar for en tur i hele byen Cali, fra de rikeste til de fattigste deler, pluss mange historiske severdigheter. Det var en veldig spennende og lærerik opplevelse, og jeg vil gjerne si til alle herrer, Gå og ha det gøy

About