submit


I min andre natt i Mexico By Jeg møtte opp med den Meksikanske Gutta, og vi gikk på en Brann Meksikanske Tacos Street Food Tur på byen. Fra Hodet Tacos, Geit Tacos, vi prøvde så mange deilige Tacos. Jeg møtte opp med mine venner den Meksikanske Gutta (bare tre sluttet, Moises, Horacio og Alonso). Vi startet Taco Meksikanske Street Food tour på Parader for noen deilige Tacos. Vi prøvde Biff med Chorizo, Al Pastor og Rib med Ost. Neste opp dro vi til Tacos Lolita å spise Hodet Tacos. Vi hadde en blanding av Hodet, Tungen, Tarmen med øynene og Hodet buljong. Det høres kanskje sprøtt ut, men det var noen av de beste tacos i verden. For å slå det opp dro vi til Quesadillas Maria Isabel å ha sprøstekte Quesadillas. Jeg hadde Kornet Sopp Quesadillas. Det er den Meksikanske trøffel og det var så brann. For å avslutte natten, kjørte vi til Birria La Polar å ha noen Birria Tacos som Geit og å prøve Geit buljong. Dette er sannsynligvis den beste Taco i verden. Jeg håper du likte ut Brann Meksikanske Tacos Street Food Tur i Mexico By, i samarbeid med den Meksikanske Gutta. Hvis du likte denne videoen må du gi meg en tommel opp, kommentar nedenfor og abonner på min kanal

About